انتصاب بن برنانک به ریاست بانک مرکزی آمریکا توسط بوش
جام جم آنلاین: جرج بوش رئیس جمهور ایالات متحده روز دوشنبه 24 اکتبر بن برنانک یکی از همکارانش را برای جانشینی آلن گرینسپن به ریاست بانک مرکزی آمریکا منصوب کرد.
کد خبر: ۷۸۵۶۲
آلن گرینسپن ، رئیس کنونی بانک مرکزی آمریکا پس از 18 سال ریاست بر بانک مرکزی در روز 31 ژانویه 2006 بازنشسته می شود.
به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، بن برنانک 51 ساله از سوی جرج بوش به عنوان نامزد ریاست بانک مرکزی آمریکا معرفی شد.
خبر انتصاب بن برنانک که از ژوئن گذشته رئیس شورای اقتصادی کاخ سفید است به ریاست بانک مرکزی آمریکا برای جانشینی آلن گرینسپن فورا با استقبال بازارهای مالی مواجه هستند.
جرج بوش هنگام اعلام انتصاب بن برنانک گفت: یکی از مهمترین انتصاب ها که توسط رئیس جمهور انجام می شود انتصاب ریاست فدرال رزرو (بانک مرکزی) است.
او افزود: در اقتصاد ما ، فدرال رزرو یک نهاد مستقل است که مسئولیت تصمیم گیری در مورد سیاست پولی ، تضمین انسجام سیستم بانکی ، جلوگیری از خطراتی که می توانند در بازارهای مالی بروز کنند و کارایی سیستم های پرداختی را به عهده دارد.
انتصاب بن برنانک به سمت ریاست بانک مرکزی باید به تصویب سنای آمریکا برسد.
بن برنانک به نوبه خود گفت: اگر سنا مرا تایید کند ، من تمام توانم را با همکاری در کنار همکارانم در فدرال رزرو (بانک مرکزی) به کار خواهم گرفت تا رفاه ، شکوفایی و ثبات اقتصادی آمریکا را تضمین کنم.
آلن گرینسپن 79 ساله پس از 18 سال ریاست بانک مرکزی آمریکا ، روز 31 ژانویه بازنشسته می شود.